La piscina del parc de la Creueta del Coll torna a estar operativa després de les obres que s’hi han fet al fons. La piscina va tancar el passat 17 de juliol a causa de les mesures de seguretat decretades per la Generalitat per evitar contagis de coronavirus. L’Ajuntament va aprofitar el tancament per fer un peritatge i reparar la base de la instal·lació, després que diversos usuaris es queixessin de talls als peus. Aquest dissabte al matí hi han passat 178 persones.

La piscina de la Creueta del Coll ha encadenat diverses obres i incidències en els últims temps. El passat 15 de juliol va reobrir després de dos estius sense servei. Durant aquest temps es van arreglar diverses fuites d’aigua que hi havia i que van obligar a fer obres per impermeabilitzar el llac. L’obertura, però, va ser accidentada, ja que alguns usuaris de l’equipament van denunciar haver patit ferides als peus, principalment talls o rascades, provocades per alguna irregularitat en la superfície submergida.

En un comunicat, el consistori va demanar disculpes i va atribuir els talls a dues causes: l’acumulació de pedres petites i els peus en remull durant molta estona. I, malgrat que van assegurar que ja havien netejat la piscina, van demanar als usuaris la utilització de calçat d’aigua per accedir a la instal·lació. Però l’obertura va durar poc perquè el creixement de nous contagis de covid-19 van provocar noves mesures de prevenció i van forçar el tancament de la instal·lació.

La instal·lació té un aforament de 250 persones i estarà oberta fins l’11 de setembre.