Els túnels de rentat de Barcelona treballen a ple rendiment aquests dies a causa de les pluges de fang que han deixat els vehicles aparcats al carrer d’allò més bruts. “És un no parar. Han vingut de cop tots els cotxes que no havien vingut durant dies”, ha explicat a betevé Rafael Oliva, responsable del túnel de rentat Hanna, al carrer de València, que des de divendres estan fent l’agost. Concretament, estan rebent tres vegades més clients que en un dia normal.

Un d’aquests clients ha estat en Xavier Calvo, que ha assegurat que “feia molt de temps que no tenia el cotxe tan brut”. De fet, ha confessat que l’ha dut a rentar perquè “feia vergonya conduir-lo així”. Situacions semblants s’estan vivint a la resta de negocis de rentatge de cotxes de la ciutat, com a l’Auto Rentat Meridiana, on aquest dijous al matí s’han format llargues cues que, fins i tot, han arribat a envair un dels carrils de l’avinguda.

Un cotxe brut de fang després de les darreres pluges

Un 2021 ple de pluges de fang

Aquest 2021 estem tenint un predomini de situacions de sud que arrosseguen polsim en suspensió des del Sàhara i fan caure pluja de fang sobre Barcelona. Al darrer episodi d’aquestes característiques, del 19 de juny, van arribar a caure 400 tones de pols sobre la ciutat. És l’equivalent a 15 camions d’obres plens a vessar.