L’Ajuntament ha tancat el parc infantil que hi ha a la plaça de les Glòries per la gran quantitat de gent que s’hi ha aplegat aquest diumenge. Des que s’han aplicat les noves darreres restriccions pel coronavirus, és dels primers espais que s’han hagut d’intervenir per l’afluència elevada de persones.

El tancament dels parcs infantils durant la primera onada va suscitar moltes crítiques perquè els infants no tenien on poder jugar i córrer a l’aire lliure i, per això, ara es mantenen oberts malgrat les restriccions vigents. Quan el govern català va anunciar les mesures d’aquesta segona onada va aclarir que els espais infantils tancarien a les 20 h, però que la resta del dia continuarien oberts perquè la ciutadania, tenint en compte el confinament perimetral dels municipis, tingui opcions per fer en família i no s’aglutini a les mateixes zones.

Després de mesos tancats durant l’estat d’alarma, els espais infantils van reobrir el 19 de juny i des d’aleshores no s’han tornat a tancar, excepte aquest diumenge, quan s’ha detectat un excés de famílies al de les Glòries.

Parc infantil de les Glòries tancat