Després de més de tres mesos precintats per la crisi del coronavirus, els parcs infantils de Barcelona han reobert el 19 de juny. En aquest mapa hem situat els més de 500 punts que inclouen una o més àrees de joc infantil, 91 jardins, 56 parcs o 24 zones lúdiques en interiors d’illa.

Sant Andreu, el barri amb més zones de joc infantil

Amb 22 espais, Sant Andreu és el barri de Barcelona amb més zones de joc infantil. Segons les darreres dades del padró municipal, hi ha 7.709 andreuencs menors de 14 anys, que representen el 13,3 % del total de la població del barri. El segueix el Besòs i el Maresme, amb 20 zones de joc i un 14,8 % de població infantil. La Verneda i la Pau tanca el podi amb 17 espais i un 12 % d’infants respecte al total de veïns.

El barri amb més població infantil segons el padró municipal del 2019, Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou (18,8 %), disposa de vuit espais. A Vallbona, Torre Baró i Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes, tots tres amb un 17,9 % de població d’entre zero i 14 anys, tenen dos, un i quatre espais de joc infantil respectivament.

Consulta en aquesta taula el rànquing complet.

Troba el parc infantil més a prop de casa

En aquesta taula podràs trobar tots els espais de joc a Barcelona. Utilitza la caixa de cerca per buscar per districte, barri o adreça.