A Barcelona hi ha 600 espais de joc infantil entre els quals trobem una norantena de jardins i 55 parcs, com el de la Ciutadella, el de Joan Miró o el de la Pegaso. La majoria de punts, en groc al mapa, són àrees de joc amb gronxadors i altres propostes lúdiques. Les dades també inclouen 30 zones infantils en interiors d’illa concentrades, sobretot, a l’Eixample. Sant Andreu és el barri amb més espais de joc.

A banda de filtrar els resultats al mapa a través de les categories de la llegenda, també pots utilitzar el cercador de parcs infantils a Barcelona que hi ha més avall per localitzar l’àrea que tens més a prop. Tot i que l’Ajuntament assegura que hi ha 900 àrees de joc infantil, al fitxer publicat al portal municipal de dades obertes hi consten 600.

Sant Andreu, el barri amb més zones de joc infantil

Amb 26 espais, Sant Andreu és el barri de Barcelona amb més zones de joc infantil. Segons les dades del padró municipal del 2021, també és el territori amb més menors de 14 anys en xifres absolutes: 7.582 andreuencs, que representen el 13 % del total de la població del barri. El segueix el Besòs i el Maresme, amb 22 zones de joc i un 14 % de població infantil. La Verneda i la Pau tanca el podi amb 18 espais i un 12 % d’infants respecte al total de veïns.

Els barris amb més població infantil són Vallbona (17,8 %) i Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou (18,8 %). Però el primer només disposa de dos espais de joc infantil mentre que el segon en té set.

Consulta en aquesta taula el rànquing complet.

Troba el parc infantil més a prop de casa

En aquesta altra taula podràs trobar tots els espais de joc a Barcelona. Utilitza la caixa de cerca per buscar per districte, barri, adreça i paraula clau com parc o jardins.