incendi

Aquest dimarts a la tarda s’ha declarat un incendi amb una víctima mortal en un habitatge del número 61 de l’avinguda de Josep Tarradellas, a la Nova Esquerra de l’Eixample. La víctima ha estat un home de 60 anys.

Els Bombers de Barcelona han rebut l’avís de l’incendi a les 19.16 h i hi han desplaçat cinc dotacions, que han estat treballant en l’extinció i en la ventilació de l’immoble. Durant la seva intervenció han trobat el cos d’un home sense vida en l’interior d’una de les habitacions del pis. També han pogut comprovar que l’habitatge no pateix danys estructurals.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat també efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes del sinistre.


A conseqüència de l’incendi s’ha hagut de tallar l’avinguda de Josep Tarradellas amb el carrer de París, la qual cosa ha provocat afectacions de trànsit i ha obligat a tallar la circulació de les línies D40 i 25 d’autobús.

Degoteig d’incendis a la ciutat durant els darrers mesos

L’últim incendi del qual betevé tenia coneixement va ser el 3 de maig al carrer de Llull. Va ser a la quarta planta d’un edifici i una persona en va resultar ferida lleu. Dies abans, el 12 d’abril, es va produir un altre incendi al carrer de València, en aquest cas d’envergadura, que va afectar fins a vuit finques. Les flames van començar en un bar per causes que s’estan investigant i hi va haver quatre ferits.

Pel que fa a incendis mortals, aquest 2022 se n’han produït diversos: a mitjans de febrer, un foc a l’Hotel Coronado, al Poble-secva causar la mort d’un home de 44 anys. I al gener van morir un home de 56 anys a les Corts i una dona de 60 a les Roquetes.

Altres focs d’aquests primers mesos de l’any a Barcelona s’han produït al Poble-sec, quan una espelma que va cremar un matalàs, o als barris del Putxet i el Farró i les Roquetes.