A primera hora de la tarda s’ha produït un incendi al carrer de Bertran, 97, al barri del Putxet i el Farró, per causes que encara es desconeixen. L’incendi s’ha produït a l’última planta de l’immoble i les flames eren visibles des del carrer. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat sis dotacions de Bombers, que han pogut extingir el foc.

A l’incendi no hi ha hagut víctimes, tot i que els serveis sanitaris han hagut d’atendre una persona per inhalació de fum. Pel que fa als danys materials, s’han cremat alguns elements de la terrassa.

Segon incendi a Barcelona en poques hores

També aquest dilluns a la tarda, al voltant del migdia, hi ha hagut un altre incendi per causes desconegudes. Els Bombers han hagut d’actuar en un bloc d’edificis del carrer de Llobera, al barri de les Roquetes, a Nou Barris. En aquest cas el foc s’ha originat en un habitatge de la primera planta. Només el pis on s’ha iniciat el foc n’ha quedat malmès i el propietari no hi podrà tornar, de moment.

Diversos incendis en habitatges aquest 2022

Aquest inici d’any s’han produït diversos incendis en habitatges, alguns amb víctimes mortals. El dia 28 de febrer van quedar ferides dues persones més en un incendi en un edifici de pisos tutelats per a gent gran de la Barceloneta. A mitjans de febrer, un foc a l’Hotel Coronado del Poble-sec va acabar amb la vida d’un home de 44 anys. I durant el mes de gener, també arran d’incendis, va morir un home de 56 anys al districte de les Corts i una dona de 60 al barri de les Roquetes.