oci nocturn botellots

L’Associació de Veïns del Poblenou ha fet públic un manifest en què expressa la seva profunda preocupació per la greu situació que, asseguren, s’està produint de forma permanent a l’entorn de la zona coneguda com a “triangle golfo” del Poblenou. Segons l’entitat, les molèsties derivades d’un “oci nocturn descontrolat“, soroll, brutícia i problemes de convivència, afecten de forma greu el benestar dels veïns, una situació que “no podem tolerar a la nostra ciutat”.

És per això que exigeixen a les administracions que prenguin totes les mesures necessàries per revertir aquesta situació, garantint el dret al descans dels veïns i veïnes del Poblenou, de forma especial a l’entorn de Pere IV, però també a altres zones del barri on les molèsties de soroll també són evidents.

Mesures a curt, mitjà i llarg termini per garantir el descans

L’associació de veïns demana que es prenguin mesures urgents i efectives que permetin millorar de forma immediata la situació, però també mesures a mitjà i llarg termini que permetin garantir el descans i la convivència. “Volem una ciutat on, evidentment, es pugui dormir, però també una ciutat que permeti a la gent jove expressar-se i viure plenament“. Són conscients que les solucions són complexes, però insisteixen que cal que les administracions responguin davant d’una situació que ve de lluny i que ha esdevingut insostenible.