Els Bombers de Barcelona han extingit un incendi en un pis d’un bloc d’edificis del carrer de Llobera, al barri de les Roquetes, a Nou Barris. Per causes que encara es desconeixen, a dos quarts de dues, s’ha originat un foc en un habitatge de la primera planta. El foc ha cremat una habitació, un pati i un envà pluvial.

Només el pis on s’ha iniciat el foc ha quedat malmès i, el seu propietari, no hi podrà tornar, de moment. Per això, s’ha ofert allotjament al CUESB, que ha estat rebutjat.

Pel que fa a les assistències per part del Servei d’Emergències Mèdiques, hi ha hagut una persona que ha estat atesa pel SEM, però ha rebut l’alta “in situ”.

Un 2022 amb diversos incendis a la ciutat

L’últim incendi en un pis del qual betevé ha tingut coneixement va ser el 13 de març al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, en un restaurant de la plaça de Sant Agustí Vell. El 3 de març a Gràcia, una persona va resultar ferida per intoxicació de fum. Dos dies abans, l’1 de març, un altre foc va deixar tres ferits (una veïna i dos bombers) en un pis de la Marina de Port, a la Zona Franca. I la vigília, el dia 28 de febrer, van quedar ferides dues persones més en un incendi en un edifici de pisos tutelats per a gent gran de la Barceloneta. 

L’any, de fet, ha començat amb diversos focs amb conseqüències greus a la ciutat. A mitjans de febrer, un foc a l’Hotel Coronado del Poble-sec va posar fi a la vida d’un home de 44 anys. I durant el mes de gener, també arran d’incendis, va morir un home de 56 anys al districte de les Corts i una dona de 60 al barri de les Roquetes.