Una dona de 60 anys ha mort aquesta matinada en un incendi en un habitatge del barri de les Roquetes, al districte de Nou Barris. Poc abans de les 0 h, els Bombers de Barcelona han rebut l’avís d’un incendi al número 5 del carrer Vidal i Guasch. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de Barcelona. A banda de la persona morta, un home de 70 anys ha estat traslladat a l’Hospital Moisès Broggi en estat greu per inhalació de fum i set persones més han estat ateses per inhalació de fum lleu.

L’Ajuntament ha activat el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre els familiars de la víctima i la resta de veïns i veïnes de l’immoble.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes de l’incendi.

Sis incendis mortals el 2021 a Barcelona

El 2021 hi ha hagut sis incendis mortals a Barcelona. El darrer de l’any va ser el 14 de desembre, quan una dona de 89 anys va perdre la vida a Sarrià. Poc abans, el 30 de novembre, també se’n va declarar un en un local (un infrahabitatge) a la plaça de Tetuan. En aquella ocasió van morir dos adults i dos menors de la mateixa família, i es va convertir en un dels més mortífers que ha patit la ciutat. La majoria d’incendis mortals del 2021 a la ciutat van tenir com a víctimes dones d’edat avançada. Va ser així el 5 de setembre al barri de Sant Martí de Provençals, el 3 de maig al barri de la Marina de Port i el 31 de març, a la Dreta de l’Eixample. També unes setmanes abans, el 3 de març, va morir una dona de 44 anys com a conseqüència d’un foc declarat en un habitatge a la Trinitat Nova.