incendi poble-sec barcelona

Un incendi aquesta matinada de dilluns en un pis del carrer del Roser, al Poble-sec, ha obligat a evacuar tres persones per la façana de l’edifici. Segons han informat els Bombers de Barcelona a les xarxes socials, les flames han començat cap a les 4 h per una espelma, que ha cremat un matalàs.

Quatre persones ateses pel SEM

Fonts municipals han explica a betevé que, arran del foc, quatre persones han hagut de ser ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques i una d’aquestes ha estat trasllada en estat lleu al CUAP Manso. Els habitants del pis afectat no poden tornar a casa, malgrat que el bloc no ha patit danys estructurals.

L’últim incendi a Barcelona, fa una setmana

L’últim incendi en un pis del qual betevé ha tingut coneixement va ser el 21 de març al barri del Putxet i el Farró. En concret, a l’última planta d’un immoble. Poques hores abans, un altre incendi havia calcinat una habitació i un pati al barri de les Roquetes

L’any, de fet, va començar amb diversos incendis amb conseqüències greus a la ciutat. A mitjans de febrer, un foc a l’Hotel Coronado, al Poble-sec, va causar la mort d’un home de 44 anys. I durant el mes de gener, també arran d’incendis, van morir un home de 56 anys al districte de les Corts i una dona de 60 al barri de les Roquetes.