Un incendi s’ha declarat aquest dijous a la tarda en el traster d’una finca del carrer de Montcada amb la placeta d’en Marcus, al barri de la Ribera, a Ciutat Vella. El foc ja ha estat extingit i s’hi estan fent tasques de ventilació. La virulència de les flames, visible des del carrer, ha sorprès els veïns i ciutadans que hi passejaven. Segons fonts de l’Ajuntament, no hi hagut ferits.

Aquestes mateixes fonts han explicat a betevé que el foc s’ha originat en un traster comunitari. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Bombers de Barcelona, que han apagat les flames ràpidament, efectius de la Guàrdia Urbana i del SEM.

Darrers incendis a Barcelona

El darrer incendi en un edifici del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat es va produir el 7 de desembre a la zona de La Maquinista quan va cremar un bar restaurant al passatge de Posoltega, al Bon Pastor, sense ferits. 

El 29 de novembre també es va produir un incendi en un habitatge al carrer de Rosselló amb tres persones ferides lleus. Tres dies abans, el 26 de novembre un foc mortal en un hotel de l’Eixample va provocar la mort d’un home de 58 anys. El mateix dia, també es va produir un incendi sense ferits al carrer de Calàbria. El 25 de novembre, hi va haver dos incendis a la ciutat. El primer, en un pis situat a Horta, en què dues persones van patir cremades. La mateixa tarda, els Bombers van extingir un altre incendi a la Sagrera.  A l’octubre, el dia 31 es va produir un foc en una finca propera al Palau de la Música Catalana.