Un incendi ha cremat aquest dilluns a la tarda un immoble al carrer del Bou de Sant Pere, número 8, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, a Ciutat Vella. Es tracta d’un habitatge situat a prop del Palau de la Música Catalana.

Fins al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de Barcelona, que han extingit el foc i a hores d’ara encara estan inspeccionant la finca afectada. Fonts municipals han explicat a betevé que no hi ha hagut ferits i el foc s’ha originat en una bateria.

Per la seva banda, veïns de la finca afectada han explicat a betevé que l’incendi s’ha originat cap a les 17.50 h de la tarda i l’immoble afectat ha estat l’últim pis de la finca, un quart. Expliquen que han notat molta olor de fum i, en sortir al balcó, han vist molt de fum i flames.

El carrer, acordonat

Els Bombers han acordonat el carrer del Bou de Sant Pere per evitar que hi passin vianants. De fet, la Guàrdia Urbana impedeix als veïns accedir a casa seva, ja que els bombers estan fent feina per assegurar l’estructura de l’edifici.

Els carrers estrets han dificultat la feina a les dotacions dels bombers i a les furgonetes del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han hagut d’estacionar els vehicles al carrer de Sant Pere Més Alt.

Darrers incendis a Barcelona

El darrer incendi del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat va ser 21 d’octubre, en una finca al barri de la Font de la Guatlla. El mateix mes, el 5 d’octubre, hi va haver un altre foc en un local del barri de Sant Gervasi – Galvany. Aleshores una persona va resultar ferida lleu. I pocs dies abans, el 25 de setembre, dos vehicles elèctrics es van cremar en un pàrquing soterrat del Poblenou.