incendi maquinista barcelona
Foto: icaris_necro

Un incendi a la zona de La Maquinista de Barcelona ha sorprès els veïns aquest dimecres al vespre. Pels volts de les 20.20 h, s’ha declarat un foc en un bar restaurant al passatge de Posoltega, 11, just al costat del Parc de La Maquinista, al barri del Bon Pastor. Els Bombers ja són a la zona treballant per extingir les flames, després de l’avís dels veïns.

Segons han confirmat fonts municipals a betevé, no hi ha constància que hi hagi persones afectades per l’incendi, que ha generat una columna de fum voluminosa. Ara per ara, es desconeix si hi ha afectacions estructurals de l’immoble.

Darrers incendis a Barcelona

El darrer incendi en un edifici del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat es va produir el 2 de desembre en un pis de Sarrià, quan no hi havia cap persona a l’interior de l’immoble. Abans, el 29 de novembre, va haver-hi un foc en un habitatge al carrer del Rosselló amb tres persones ferides lleus. Tres dies abans, el 26 de novembre, un foc mortal en un hotel de l’Eixample va provocar la mort d’un home de 58 anys. El mateix dia, també es va produir un incendi sense ferits al carrer de Calàbria.

El 25 de novembre, hi va haver dos incendis a la ciutat. El primer, en un pis situat a Horta, en què dues persones van patir cremades. La mateixa tarda, els Bombers van extingir un altre incendi a la Sagrera. A l’octubre, el dia 31 es va produir un foc en una finca propera al Palau de la Música Catalana.