Foto: Bombers de Barcelona

Fins a cinc dotacions dels Bombers de Barcelona han participat aquest divendres a la tarda en l’extinció d’un incendi domèstic a l’interior d’un habitatge del carrer de Vallès i Ribot, a la Sagrera. El dispositiu ha aconseguit sufocar les flames, que s’han originat a la campana extractora de la cuina del domicili.

Com a conseqüència del foc, una persona n’ha resultat ferida en estat lleu i ha hagut de rebre assistència per part dels sanitaris dels Bombers i també del Sistema d’Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM). En l’operació per extingir l’incendi també hi ha col·laborat la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Darrers incendis a Barcelona

El darrer incendi del qual betevé ha tingut coneixement en un edifici de la ciutat va ser el 31 d’octubre en una finca molt propera al Palau de la Música Catalana. El mateix mes, el 21 d’octubre, hi va haver un altre foc en una finca al barri de la Font de la Guatlla. El 5 d’octubre, hi va haver un altre foc en un local del barri de Sant Gervasi – Galvany. Aleshores una persona en va resultar ferida lleu. I pocs dies abans, el 25 de setembre, dos vehicles elèctrics es van cremar en un pàrquing soterrat del Poblenou.