Un incendi a la Riera Blanca, al barri de la Maternitat i Sant Ramon de Barcelona, ha provocat la mort d’un home, aquest dimarts al matí. El foc, que ha estat molt virulent, s’ha pogut veure des del celobert de la finca, i alguns veïns n’han enregistrat imatges en vídeo. Les flames sortien per una de les finestres del primer pis, i minuts després s’han convertit en una columna de fum espessa que s’enfilava pel pati interior cap als pisos de sobre.

De fet, han estat els veïns els qui han alertat els Bombers, que han desplaçat 10 unitats fins a l’edifici afectat. Han rescatat l’home que hi havia dins l’habitatge incendiat, però malgrat les tasques de reanimació del SEM, ha acabat morint minuts després.

Segon incendi mortal en quatre dies a Barcelona

Aquest és el segon incendi mortal que ha tingut lloc a Barcelona aquest 2022. De fet, l’anterior va ser fa només quatre dies, el 22 de gener, quan va morir una dona de 60 anys al barri de les Roquetes, al districte de Nou Barris. El 2021 hi va haver sis incendis mortals a Barcelona. El més greu va ser el 30 de novembre en un local (un infrahabitatge) a la plaça de Tetuan, en què van morir dos adults i dos menors de la mateixa família. El 14 de desembre, una dona de 89 anys també va perdre la vida a Sarrià.