Aquest dimarts ha estat el segon dia de cues al punt fix de vacunació de la Casa Seat. Algunes de les persones que hi han anat, sobretot per posar-se la tercera dosi, asseguren que han hagut d’esperar fins a dues hores per punxar-se. Salut admet que aquest espai té una logística d’accés més lenta que altres punts de vacunació i que això està alentint el procés.

Usuaris indignats

La Casa Seat (passeig de Gràcia, 109) és un dels dos punts de vacunació fixos que Salut ha instal·lat aquesta setmana per agilitzar les vacunacions. Tot i haver d’anar-hi amb cita, des del primer dia s’hi han registrat llargues cues, un problema que aquest dimarts no s’ha resolt, ja que els usuaris han arribat a esperar fins a dues hores.

No té cap sentit que et donin hora si arribes aquí i has d’esperar tant.”

“Jo tenia hora a dos quarts de cinc i són les cinc i pinta que estaré una horeta més. Penso que hi hauria d’haver o més infermeres o no donar tantes hores.”

“Altres dosis van anar totes estupendes, i aquesta no.”

Salut explica que la logística és més complicada

El Departament de Salut ha admès que s’està trigant més del previst per posar el vaccí a la Casa Seat, i explica que el motiu és que la logística per accedir al centre és més lenta, ja que l’espai no es troba a peu de carrer.

Aquest és un dels punts de vacunació fixos i mòbils que ha habilitat Salut a partir d’aquest dilluns per agilitzar l’administració de vaccins. Les persones interessades a anar-hi han de demanar hora prèviament al portal vacunacovidsalut.cat. Salut preveu que en aquests punts s’administrin unes 8.000 dosis diàries. En el cas dels punts mòbils, aniran canviant la ubicació cada dos o tres dies, en funció de les necessitats del departament.