Punt mòbil de vacunació covid sense cita a l'Arc del Triomf
Punt mòbil de vacunació covid a l'Arc del Triomf

Aquest dilluns Salut reprendrà la vacunació amb punts mòbils amb dos vehicles de la companyia automobilística Seat, tal com va fer el mes de juliol. El primer dels camions iniciarà l’activitat aquest dilluns i estarà instal·lat a la zona de La Maquinista. El segon ho farà dimarts i dimecres a la zona metropolitana nord: a Badalona.

Aquests punts de vacunació estaran disponibles per a tota la població que es vulgui vacunar amb cita prèvia. L‘horari serà de 9 a 20 h i està previst que s’hi administrin unes 8.000 dosis diàries de vacunes contra la covid-19. L’objectiu d’aquesta estratègia és ajudar a incrementar la vacunació per seguir augmentant la immunització poblacional i minimitzar els contagis.

Dos punts fixos de Seat

La companyia també posarà a disposició de la ciutadania dos punts de vacunació fixos: un instal·lat a Casa Seat, al centre de la ciutat, i l’altre en un centre mèdic annex a les instal·lacions que la companyia té a Martorell. El Departament de Salut també comptarà amb el personal sanitari de Seat que ja té experiència en l’administració de vacunes contra el coronavirus.