CAP Gòtic

Després de les protestes organitzades pel CAP Gòtic i el CAP Sant Joan per demanar millores en els centres, finalment l’Ajuntament i el Departament de Salut han mogut fitxa. Així ho han confirmat a betevé professionals dels centres, que han informat que després d’intenses reunions, s’ha tancat un acord amb les administracions per ampliar els CAP amb mòduls provisionals.

El regidor de Presidència, Jordi Martí Grau, ha confirmat l’anunci en un tuit en què ha remarcat que es tracta d’una solució provisional i ha agraït la gestió dels tècnics de l’Eixample.

En el cas del CAP Gòtic, els mòduls provisionals s’instal·laran a la plaça de Joaquim Xirau, a tocar del centre, i no en un local privat, com s’havia proposat al principi. Pel que fa al CAP Sant Joan, s’habilitarà un annex en un solar del carrer d’Alí Bei, també a escassos metres del centre.

Només una mesura provisional

Tots dos CAP han celebrat que les administracions hagin decidit emprendre aquestes primeres passes, que consideren una fórmula provisional per donar resposta ràpida a la manca d’espai. El CAP Gòtic, a més a més, ja havia anunciat que si no es donava una solució urgent, dilluns, 22 de juny, ja no obriria les portes.