Uns 150 treballadors i usuaris del CAP Gòtic s’han concentrat a la plaça de Sant Jaume aquest dimarts al matí per reclamar el trasllat del centre de salut. Asseguren que l’espai se’ls fa petit i les instal·lacions tenen deficiències. Lamenten que aquest problema s’ha agreujat amb les mesures pel coronavirus i perjudica l’atenció dels pacients.

Treballadors i usuaris demanen un canvi d’ubicació immediat i, si no, diuen, tancaran el CAP el proper 22 de juny. Asseguren que demà dimecres tornaran a concentrar-se a la plaça de Sant Jaume i repetiran la protesta fins que l’Ajuntament els doni una resposta.

Oriol Rebagliato, metge i adjunt a la direcció del CAP Gòtic, lamenta que el centre presenta “problemes d’infraestructura” i assegura que fins i tot hi ha professionals que no tenen un espai propi on visitar. Rebagliato diu que han d’anar “aprofitant consultes que queden lliures” i s’han d’anar “barallant per tenir un lloc on treballar”.

Helia Cebrián, directora del CAP Gòtic, reitera que volen aconseguir “un centre nou on poder oferir serveis amb garanties i amb seguretat”. Assegura que, en cas contrari, es veuran “abocats a tancar el centre”.