campanya promoció vacuna covid-19

Representants d’una desena de col·legis professionals relacionats amb la salut protagonitzen un vídeo en què animen els seus col·legiats i col·legiades a vacunar-se de la covid-19. La campanya suma les veus de membres de nou àmbits diferents, entre les quals hi ha professionals de la medicina, infermeria, odontologia, farmàcia, veterinària, psicologia, fisioteràpia, podologia i el treball social.

En el vídeo, titulat ‘#RaonsperVacunarme‘, hi participen algunes cares conegudes com el director de l’IrsiCaixa i cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol, Bonaventura Clotet, el cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, i la cap d’Epidemiologia de l’Hospital Vall d’Hebron, Magda Campins.

Els professionals de la salut són un exemple per als ciutadans

Els professionals que surten al vídeo expliquen quins són els motius que tenen per vacunar-se de la covid-19, com ara protegir els companys, pels pacients, per confiança en la ciència, per la pròpia família, o per recuperar l’economia, entre d’altres. Tots ells destaquen que la vacunació, juntament amb la prevenció, és la millor eina per lluitar contra la pandèmia. En aquest sentit, els professionals que treballen en la salut destaquen que el seu comportament és també un exemple per als ciutadans i per ajudar a consolidar la confiança en les vacunes.

A la campanya hi participen el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, el Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Col·legi de Psicologia de Catalunya, el Col·legi de Podòlegs de Catalunya i el Col·legi de Treball Social de Catalunya. La campanya de vacunació de la covid-19 va començar a finals de desembre.