lgtbi bandera

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió homòfoba a tres joves al barri de la Marina de Port de Barcelona. Segons ha explicat la policia catalana, els fets han passat aquest divendres a les set del matí quan el grup de nois eren al carrer del Foc i un home que estava fent esport els ha començat a insultar per la seva condició sexual. Tot seguit ha propinat una puntada de peu a un d’ells i a un altre l’ha colpejat a la cara.

L’agressor ha fugit i ara la policia, que ha posat els fets en coneixement de la Fiscalia d’Odi i Discriminació, treballa per localitzar-lo. Després de l’agressió, una patrulla que era a la zona s’ha acostat per atendre els nois però, de moment, no han denunciat els fets de manera formal.

El mateix dia en què hi ha convocada una protesta contra l’homofòbia

Precisament, aquest divendres a la tarda s’ha convocat una manifestació contra l’LGTBI-fòbia a Barcelona. I hi ha una altra convocatòria per al dia 22 de juliol.

De fet, l’Observatori contra l’Homofòbia tem un juliol negre, amb un repunt de les agressions contra aquest col·lectiu. Un dels últims incidents coneguts va ser durant la revetlla de Sant Joan, quan dos nois van resultar ferits i els van haver de traslladar a l’hospital. També destaca l’últim cap de setmana del maig, quan hi va haver fins a sis agressions homòfobes.