investiguen una dona per conduir amb carnet fals

Un conductor d’autocar va morir atropellat pel seu propi vehicle al carrer de Jesús i Maria, al barri de Sant Gervasi – la Bonanova. Els fets van passar dijous poc abans de les 17.30 h, quan el vehicle estava estacionat al carrer. Segons fonts municipals, l’autocar es va desfrenar i va atropellar el conductor, un home de 42 anys.

A causa de l’accident, va ser traslladat a l’hospital amb ferides greus i una estona més tard va acabar morint. La Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació.

Desena víctima mortal del 2021

Amb aquesta ja són 10 les víctimes mortals en accidents de trànsit d’aquest 2021 a Barcelona. La darrera va ser el 30 de juny, quan una noia de 22 anys que circulava en moto va morir després de xocar amb un camió al carrer d’Aragó. Quatre dies abans, la víctima també va ser un motorista de 22 anys que va caure a la ronda de Dalt

L’anterior va ser unes setmanes abans, el 23 de maig, quan un noi de 15 anys que circulava en patinet va morir en xocar amb un vehicle al districte de Sant Martí. Al llarg de tot el 2020 es van produir 14 accidents de trànsit mortals a la ciutat.

La redacció d’Informatius de betevé està treballant per ampliar aquesta informació.