Les últimes enquestes no auguren bons resultats a Xavier Trias, però el candidat de Trias per Barcelona està convençut que no reflecteixen la realitat. L’exalcalde ha alertat que “aquests dies sortiran enquestes” com la del CIS, que segons Trias “fan política, no són enquestes”, i per això alerta que “no us les cregueu” i que està convençut que “guanyarem i ho farem bé”. A més de l’últim CIS, l’última enquesta de GAD 3, que ha publicat ‘El Periódico’ aquest divendres, deixa Trias amb 8 o 9 regidors, empatat en segona posició amb Barcelona en Comú.

Crítica a la mobilitat “contra les persones”

Trias ha criticat la gestió de la mobilitat que ha fet l’alcaldessa i candidata dels comuns. Assegura que Colau proposa una mobilitat que “sembla que vagi contra les persones”. I, tot i reconèixer que s’ha d’anar cap a la pacificació, també creu que no pot ser que tot es faci “perquè no funcionin els cotxes”. Per revertir aquesta situació, l’exalcalde creu que la ciutat necessita “un alcalde que s’ho cregui, que representi tothom, el votin o no, i que busqui acords amb tothom”.

Acabar de connectar la carretera de les Aigües

Aprofitant que l’acte d’aquest divendres s’ha fet a la plaça de la Virreina de Gràcia, Trias ha reivindicat la unió de tota la carretera de les Aigües, un projecte que volia tirar endavant quan era alcalde i que Colau va paralitzar. També ha parlat d’altres grans infraestructures com cobrir la ronda de Dalt o l’eix verd que han de formar la Sagrera, la plaça de les Glòries i l’Estació de França.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?