El candidat de TriasxBCN a les eleccions municipals 2023, Xavier Trias, ha assegurat des de l’estació de França que Barcelona “ha de liderar la protesta” contra els problemes a Rodalies. Ho ha dit just quan una avaria està generant endarreriments i altres incidències a la línia R2 Sud, al costat del líder de Junts per Catalunya, Jordi Turull, i la diputada Míriam Nogueras.

En aquest sentit, Trias ha denunciat la inacció de l’Ajuntament de Barcelona per exigir les inversions necessàries perquè el servei funcioni correctament:

No veig mai que l’alcaldessa Colau surti a dir que això no pot ser. Em sorprèn i crec que és un gran error”
Xavier Trias, candidat de TriasxBCN a l’alcaldia

A més, el candidat de TriasxBCN també ha lamentat que les avaries a l’R2 Sud arribin enmig de la transformació urbanística que està impulsant el govern d’Ada Colau i el PSC, amb canvis directes en la mobilitat del trànsit particular: “Posar dificultats per entrar a Barcelona… això sí que ho sabem fer. En canvi, no fem el que cal, que és ser exigents.” Per això, Trias ha demanat que la ciutat encapçali “la protesta” contra l’Estat i Adif perquè facin les inversions que calguin.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?