L’Ajuntament de Barcelona ha tancat aquest dimecres una pàgina web municipal en què es feia balanç de les actuacions del mandat 2019-2023. Ho ha fet arran d’una denúncia de Valents, que el va portar a la Junta Electoral perquè considera que vulnerava la llei un cop les eleccions municipals 2023 ja estan convocades. Fonts municipals han explicat que el consistori no ha presentat al·legacions i ha optat per desactivar la pàgina sense esperar cap resolució de la Junta.

El web ‘El futur ja és present. Actuacions del mandat 2019-2023’ es va presentar el 22 de febrer amb els tinents d’alcaldia Jordi Martí (BComú) i Laia Bonet (PSC). La pàgina tenia 82 mapes interactius on es podien consultar actuacions de govern en diversos àmbits (economia, habitatge, acció social, urbanisme…). Segons ha pogut comprovar betevé, els mapes interactius continuen operatius i es poden consultar.

Parera denuncia que era un “web d’autobombo”

En un comunicat, Eva Parera s’ha felicitat per haver tancat “un web d’autobombo” i ha acusat Ada Colau i el socialista Jaume Collboni de “no jugar net”. “No han esperat la resposta de la Junta Electoral i han tancat el web perquè sabien que vulnerava la llei electoral”, ha afirmat la candidata de Valents, que ha afegit: “era un web de propaganda pagada per tots els ciutadans”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?