El candidat de Vox a les eleccions del 14-F, Ignacio Garriga, ha tancat la campanya electoral a la plaça d’Artós, a Barcelona. Davant de desenes de simpatitzants del partit (que, visiblement, no han respectat les distàncies de seguretat anticoronavirus), Garriga ha animat a anar a votar aquest diumenge per “conquerir” les urnes i “tornar Catalunya als catalans”. Abans de tancar l’últim míting de la campanya electoral, Garriga ha assegurat que empraran “fins a l’última gota de la nostra sang si fes falta” per aconseguir l’objectiu de Vox.

A banda de Garriga hi han intervingut els caps de llista de Vox de la resta de circumscripcions, així com també ho ha fet el president de la formació, Santiago Abascal. Tant Abascal com Garriga, en acabar l’acte, s’han abraçat i han saltat plegats al ritme dels crits de “Boti, boti, boti, ‘separata’ qui no boti”.

Manifestació antifeixista de rebuig

La comitiva de Vox l’han rebut unes 250 persones que s’han concentrat als voltants de la plaça d’Artós en protesta per la presència del partit d’ultradreta. Allà s’ha desplegat un fort dispositiu policial per permetre la celebració de l’acte i evitar que hi arribessin els manifestants antifeixistes.