La CUP ha tancat la campanya a Badalona, la ciutat on la candidata per a les eleccions del 14-F, Dolors Sabater, va ser alcaldessa durant tres anys. Des d’allà, Sabater ha demanat el vot per a la CUP, “l’única opció perquè passin coses diferents al país i per poder condicionar la política al Parlament”. Per això, la candidata ha demanat “que cap votant independentista, inconformista i dissident” es quedi a casa aquest diumenge. “No podem passar tres anys més en què l’independentisme no faci cap pas endavant socialment ni nacionalment”, ha demanat, referint-se al paper del darrer govern de Junts per Cataluya i ERC.

El número dos de la llista dels cupaires, Carles Riera, ha erigit la formació com “el vot útil per a un Parlament independentista i amb majoria d’esquerres”. L’única garantia, ha afegit, “perquè la propera legislatura sigui la de l’autodeterminació i la dels drets públics i socials per a tothom”. Riera també ha preguntat als comuns “si seguiran sent la crossa progressista dels socialistes i la comparsa del 155 i del Tribunal Constitucional o si es posaran al costat dels grans consensos del país”, com l’autodeterminació i l’amnistia.

Riera també ha carregat contra Junts per Catalunya, a qui ha preguntat “si continuarà enviant la Brimo” per reprimir-los, i contra ERC, de qui vol saber “si continuaran de genolls davant del PSOE a canvi de molles”. Davant d’això, Riera ha dit que la CUP “barrarà el pas al 155 i serà el mur del feixisme”.