“No som marca blanca, som els independentistes de veritat”. Amb aquesta idea principal, el PDeCAT ha arrencat un acte electoral a Badalona, a les 19.30 h d’aquest divendres. El partit assegura que “si guanyem les eleccions, hi haurà una independència realista, precedida d’un referèndum legal avalat internacionalment”.

Àngels Chacón, la candidata del PDeCAT a les eleccions catalanes, ha assenyalat que Catalunya necessita “una mirada diferent”. Assegura que el govern necessita un partit independentista, que “trepitgi el carrer i conegui els problemes reals dels ciutadans” i que “cobri menys impostos i doni més oportunitats”, unes característiques que, segons Chacón, només complexi el PDeCAT. “Ni Borràs ni Aragonès es mereixen una pròrroga”, ha sentenciat.

Un discurs que posa l’habitatge en l’epicentre

La candidata ha posat èmfasi en l’habitatge, un “problema” que segons ella “demana solucions urgents i realistes”. En aquest sentit, Chacón ha estat concisa contra la CUP, a la qual retreu “premiar l’ocupació il·legal d’habitatges”. La solució de la candidata és promoure l’habitatge de protecció social i ampliar el parc d’habitatge.