candidats eleccions 14f

Arriba el 14-F i els candidats a les eleccions a Catalunya 2021 també aniran a votar amb totes les mesures covid establertes. Tot i que la xifra de votants que han exercit el seu vot per correu ha estat rècord en aquestes eleccions al Parlament, cap dels candidats al 14-F ha decidit fer-ho per aquesta via i tots ells aniran al seu col·legi electoral aquest diumenge.

Potser alguns estrenen punt de votació, mentre que altres conserven el mateix col·legi electoral habitual ja conegut dels darrers comicis. Els caps de llista per Barcelona viuen a la ciutat? O viuen a un municipi proper? Cal tenir en compte que aquest 14-F es manté el confinament comarcal, però una de les excepcions que es preveu al certificat autorresponsable de desplaçament és precisament exercir el dret a la participació política, és a dir, anar a votar. Per tant, tothom qui hagi de sortir de la comarca per votar, estaria exempt del confinament.

A continuació trobaràs a quin col·legi electoral vota cada candidat en aquestes eleccions catalanes i a quina hora.

Carlos Carrizosa (Ciutadans)

El candidat de Ciutadans, Carlos Carrizosa, vota a l’Institut d’Educació Contínua de la UPF de Barcelona a les 12.15 h.

Pere Aragonès (ERC)

El candidat republicà, Pere Aragonès, vota a l’Institut Joan Coromines de Pineda de Mar a les 12 h.

Àngels Chacón (PDeCAT)

La cap de llista del PDeCAT al 14-F, Àngels Chacón, té previst votar al col·legi electoral ubicat al número 8 del carrer de Sant Martí de Tous, a Igualada, a les 12 h.

Salvador Illa (PSC)

El socialista Salvador Illa votarà en un col·legi electoral de la Roca del Vallès (en concret, al Centre Cultural de la població). El candidat no ha comunicat l’hora en què hi assistirà. Només ha dit que serà a partir de les 12 h, un cop finalitzada la franja horària de votació destinada a les persones vulnerables.

Jéssica Albiach (En Comú Podem)

La candidata d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, té previst votar a les 12.30 h al col·legi electoral Institut d’Educació Contínua UPF, situat al carrer de Balmes, 132, a Barcelona.

Dolors Sabater (CUP)

La cap de llista de la CUP, Dolors Sabater, votarà al col·legi electoral de l’Escola Lola Anglada de Badalona a les 12 h.

Alejandro Fernández (PP)

El popular Alejandro Fernández exercirà el seu vot al col·legi electoral situat al Pavelló de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona a les 12 h.

Laura Borràs (JxC)

Laura Borràs, la cara visible de la campanya de Junts per Catalunya als actes arreu del territori, té previst votar a les 12 h del migdia a l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià.

Ignacio Garriga (Vox)

El cap de llista de Vox a les eleccions catalanes, Ignacio Garriga, emetrà el seu vot a les 12 h al col·legi electoral Sant Joan de la Salle de Barcelona.