El candidat de Barcelona pel Canvi – Cs, Manuel Valls, ha criticat l’estat actual de les obres de les Glòries, així com la gestió que n’ha fet el govern municipal en els últims quatre anys de mandat. “S’ha perdut molt temps per manca de professionalisme i per falta d’ambició o per ideologia“, ha dit l’ex-primer ministre francès.

En una visita a tocar de la plaça de les Glòries durant la segona jornada de campanya electoral, Valls ha insistit en la seva proposta de traslladar a aquest indret el Parlament de Catalunya. El candidat de BCN Canvi – Cs, que es presenta a les eleccions municipals del 2019 amb el suport de Ciutadans, vol que el Parc de la Ciutadella es converteixi en un “gran parc científic” per a les universitats per fer front la “urgència climàtica”.

La proposta de Manuel Valls arriba després del compromís de convertir el passeig de la Zona Franca en una nova “via Laietana”.

Crits de “feixista” durant la intervenció

La compareixença de Valls ha estat interrompuda per un ciutadà que l’ha escridassat. “Feixista! Mentider!”, li ha recriminat al candidat. L’alcaldable no ha obviat els fets: “No passa res, això és la democràcia, però els feixistes són els que volen impedir el debat democràtic“, ha respost.

A poc més de 24 hores per al debat de betevé, Manuel Valls ha deixat clar que té ganes de participar-hi.