L’alcaldessa i candidata a la reelecció, Ada Colau, ha fet aquest dissabte una passejada per la fira Biocultura. Colau ha aprofitat per demanar la capitalitat de Barcelona en l’àmbit de l’alimentació saludable i sostenible. Ha assegurat que s’està treballant amb la FAO, l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació, per aconseguir-ho. “També volem acollir una cimera de ciutats al voltant del model de l’alimentació perquè evolucioni cap a un més saludable i sostenible”, ha dit.

Ada Colau també ha dit que està treballant perquè tots els mercats tinguin productes de proximitat. I ha explicat que té la intenció de crear un espai de pensament, el “Food Innovation Hub”, per pensar sobre el model alimentari. La candidata de BComú ha exigit “un canvi radical en el model alimentari” tot i que considera que la conscienciació sobre l’alimentació sostenible i segura “ha augmentat”.

Colau acusa Bou de no conèixer Barcelona

Ada Colau ha demanat a Josep Bou que conegui més i millor Barcelona després que el candidat popular hagi demanat una desfilada militar a la ciutat.

L’actual alcaldessa ha recordat que Barcelona és una ciutat de pau que aspira a que algun dia no hi hagi ni guerres ni exèrcit. “Una cosa és que hi hagi un exèrcit en clau defensiva i una altra és donar-li centralitat en la política”.