En el segon dia de campanya d’aquestes eleccions municipals 2019, el candidat del PP, Josep Bou, ha carregat contra una de les propostes electorals de Barcelona en Comú sobre habitatge. Bou ha criticat que la candidatura d’Ada Colau vegi com una opció reduir els pavellons del recinte firal de Montjuïc per fer-hi pisos públics: “Tenim més de 100 solars municipals on es poden construir”, ha dit el  candidat popular, tot i que no ha especificat cap proposta concreta sobre on i com fer-ho.

Ho ha dit just abans de visitar el Saló Automobile 2019 acompanyat del número dos de la llista, Óscar Ramírez. Des d’allà, Bou ha defensat que cal preservar la Fira de Barcelona com fins ara i potenciar esdeveniments com el saló de l’automòbil en favor de la marca Barcelona.

Empresari, però no capitalista

Tot i ser empresari del sector flequer, Bou no s’ha definit com a capitalista: “El meu capital humà és la meva feina i els meus treballadors. Soc una persona que es juga els seus interessos i, si va malament, cap a casa. Això és ser empresari. El capitalisme és una altra cosa, és un tema d’inversió” ha esgrimit el candidat a l’alcaldia.