El debat de candidats per Barcelona a les eleccions municipals 2019 serà, finalment, aquest diumenge, 12 de maig, a les 21.45 h, al vestíbul del Media-TIC. El debat previst per aquest divendres es va suspendre a causa de l’anul·lació de tots els actes de campanya del PSC per la mort d’Alfredo Pérez Rubalcaba. El candidat socialista a Barcelona, Jaume Collboni, havia anunciat que no assistiria al debat.

A ‘Barcelona a debat’ hi participaran: Ada Colau (BComú), Elsa Artadi (JxC), Manuel Valls (BCN-Cs), Ernest Maragall (ERC), Jaume Collboni (PSC), Josep Bou (PP) i Anna Saliente (CUP).

Horari i on veure el debat de betevé i la FAVB

‘Barcelona a debat’, organitzat per betevé i la FAVB, es podrà seguir per TDT i pel web de betevé a partir de les 21.45 h. Serà moderat per Eva Arderius. Abans, a partir de les 20.30 h, es podrà seguir un predebat, amb Sandra Mestres i Marcos Arizmendi, que tornaran a prendre el relleu a partir de les 00 h, amb una anàlisi posterior de tot el que hagin dit els candidats.

El debat es podrà seguir en directe a la TDT, ràdio, al web i als perfils socials de betevé i ‘btvnotícies’ a Twitter, Facebook i Instagram amb l’etiqueta #bcnadebat.

debat candidats barcelona beteve
En el debat, que es farà al Media-TIC, hi seran presents 90 persones de públic de diverses entitats veïnals i associacions de Barcelona i hi treballaran, en directe i “in situ”, un equip de 50 professionals.