Eva Parera ha fet l’últim acte de campanya electoral aquest divendres al vespre des de la plaça d’Adrià, a Sarrià – Sant Gervasi. La cap de llista de Valents ha demanat el vot als ciutadans “per fer un canvi, per fer història”. “Votar el que ja es coneix no ha servit de res, els grans canvis requereixen compromís i valentia“, ha dit Eva Parera. A més a més, ha afegit que mai ha estat tan segura que diumenge “per fi canviarà Barcelona”.

Parera ha estat acompanyada per Alejo Vidal-Quadras, un dels fundadors de Vox. La cap de llista de Valents ha declarat que acaba una campanya intensa, però amb molta il·lusió i emocionant. L’alcaldable de Valents també s’ha referit a altres formacions polítiques que no els han donat suport en les seves propostes al consistori i els han convidat a marxar, ara bé Valents “no s’ha rendit”. “Si no ens han fet recular els ocupes, no es faran recular polítics xenòfobs”, ha explicat Eva Parera.

Referències a les “traïcions” del vot constitucionalista

L’acte l’ha obert Albert Guivernau, número dos a la llista de Valents, que s’ha referit a les traïcions que ha rebut el vot constitucionalista al llarg dels darrers 40 anys. “Volen arribar a La Moncloa aprofitant-se dels catalans no nacionalistes, per evitar una nova traïció hi ha Valents”, ha declarat Guivernau. En aquest sentit, Alejo Vidal-Quadras ha repetit la idea següent: “S’ha defraudat l’electorat constitucionalista, per no dir traït, molts cops”. Vidal-Quadras ha desitjat un bon resultat diumenge a Valents “perquè no es pot decebre els catalans una altra vegada”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?