gonzalo de oro pulido vox

(ACN/Redacció) El candidat de Vox a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Gonzalo de Oro-Pulido , ha acusat l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, d’haver creat un “efecte crida” que ha convertit la capital catalana en “el paradís de les ocupacions”. “Des del primer dia, com que ella és de professió ocupa, va dir que aquí l’ocupació no es perseguiria com en altres llocs”, ha assegurat en l’entrevista per a l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

L’alcaldable ha garantit que Vox no farà alcaldessa Colau “ni cap partit que estigui per la independència” i ha avisat: “No regalarem l’alcaldia a ningú”. Per això, ha acusat altres formacions de la dreta com Cs, Valents i el PP, de voler “fer alcalde Xavier Trias pràcticament sense negociar”. “Tots ells parlen del catalanisme constitucional i sembla que volen ser l’hereu de l’antiga CiU”, ha criticat.

Contra el tramvia per la Diagonal

Ha carregat contra la construcció de superilles perquè “generen més trànsit” i la zona de baixes emissions (ZBE), que considera que “només perjudica els qui menys tenen”. Segons ell, hi ha “una guerra contra el cotxe” a Barcelona. És per això que s’oposa també a completar la unió de les dues xarxes de tramvia per l’avinguda Diagonal i, en canvi, ha mostrat ple suport a l’ampliació de l’aeroport del Prat.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?

Llistes electorals de les municipals 2023 a Barcelona
Consulta totes les candidatures completes; dels partits amb representació i també dels que no la tenen