(ACN) L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha anunciat un increment del 10 % del patrullatge de la Guàrdia Urbana als carrers de la ciutat durant els mesos de juliol i agost. A l’#Afterwork d”El Periódico’ ha concretat que aquest augment es tradueix en 100 agents del cos de seguretat municipals més a Barcelona. Es farà, segons ha dit, a través d’hores extra voluntàries que la plantilla concentrarà en els dos mesos estivals.

Collboni anuncia més policies al carrer
L’alcalde es compromet a endurir l’ordenança del civisme i “recuperar Ciutat Vella”

Collboni s’ha atribuït el paper de gestor de la ciutat i ha promès que la reforma de la Rambla tindrà com a màxim quatre anys en obres la popular zona de la ciutat. També ha indicat que Ciutat Vella serà una prioritat del seu mandat.

Geometria variable en el govern de la ciutat

Sobre noves incorporacions al consistori, l’alcalde ha dit que 10 regidors no són suficients per aprovar un pressupost o prendre grans decisions urbanístiques, però sí que ho són per governar. Per als comptes públics, l’alcalde de Barcelona confia en la geometria variable, és a dir, que intentarà arribar als acords necessaris per poder-los tirar endavant, mirant especialment cap a les forces progressistes.