La neteja continua sent una de les principals preocupacions dels barcelonins, segons es desprèn de l’últim Baròmetre municipal, i l’alcalde, Jaume Collboni, diu que es compromet “a estar-hi a sobre”. En una entrevista a betevé ha anunciat que la setmana que ve es reunirà amb les empreses concessionàries del servei de neteja: “Vull conèixer de primera mà per què som la ciutat espanyola que més despesa fa per càpita, 190 euros per persona i any, i hi ha algunes deficiències poc explicables”.

En aquesta trobada Collboni aspira a tenir informació que li permeti saber “en què podem millorar sense gastar més diners”. Collboni ha afegit que, tot i que la qüestió de la neteja serà responsabilitat de Laia Bonet, “jo m’ocuparé d’aquest tema i el seguiré de prop”.

“El porta a porta continuarà congelat a Horta i Sant Antoni”

En la mateixa entrevista, l’alcalde ha confirmat que el desplegament del servei porta a porta de recollida de residus “continuarà congelat a Horta i Sant Antoni” i que si s’ha d’ampliar en un futur serà després “d’una avaluació, amb informes i prudència i de forma dialogada i consensuada amb els veïns”.