Manuel Valls ha presentat els 23 primers noms de la seva candidatura per a les eleccions municipals del 2019 del maig. Valls, que té el suport de Cs, ha nodrit la llista amb una representació important de la formació taronja: dels 23 noms, 11 provenen de Cs. Entre ells hi ha la número dos, María Luz Guilarte, (diputada de Cs al Parlament) i els números cinc i sis, Paco Sierra i Marilén Barceló.

Marilén Barceló, Manuel Valls i Paco Sierra

Sierra i Barceló són els únics regidors actuals de Cs a l’Ajuntament que repetiran el 26-M, ja que Carina Mejías deixa el consistori per optar a ser diputada al Congrés amb Inés Arrimadas. Ara bé, Manuel Valls ha assegurat que un dels altres regidors, Koldo Blanco, “seguirà al nostre costat fent una feina de gran nivell”, mentre que no ha dit res sobre Santiago Alonso.

“Una llista i un govern municipal”

Des del Gallery Hotel —que s’ha convertit en la sala de premsa preferida de Valls— l’ex-primer ministre francès ha defensat que la seva és “l’única llista transversal” perquè inclou diferents sensibilitats, a banda de la representació de Cs.

Valls ha recordat que també té el suport de Lliures i d’UPyD, i que compta amb perfils concrets, com el director de Seguretat de TMB (Óscar Benítez), un membre de la comunitat gitana (Pedro Vargas) —tal com va avançar betevé— o l’escriptora Nuria Amat. A continuació us exposem els 23 primers noms que ha presentat Valls:

  1. Manuel Valls
  2. María Luz Guilarte
  3. Celestino Corbacho
  4. Eva Parera
  5. Paco Sierra
  6. Marilén Barceló
  7. Òscar Benítez
  8. Noemí Martín
  9. Fernando Carrera
  10. Julia Barea
  11. Carlos Rivadulla
  12. Chantal Moll
  13. Pedro Miret
  14. Marta Guillermo
  15. Albert Guivernau
  16. María Eugenia Angulo
  17. Pedro Vargas
  18. Carlos Silva
  19. Romina Bemelmans
  20. Nicolás Ortiz
  21. Nuria Amat
  22. Adriana Rubial
  23. Marcos Rodríguez

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Llista de Manuel Valls a les eleccions municipals 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/llista-manuel-valls-barcelona-eleccions-municipals-2019/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Amb tots aquests noms, Manuel Valls ha assegurat que “jo presento una llista i un govern municipal” amb diferents conviccions: “Tots tenim una mà dreta i una mà esquerra”. De fet, el candidat de Valls BCN 2019 ha advertit que el 26-M “ens juguem molt més que el debat entre esquerra i dreta” perquè “ens hi tornem a jugar el futur de Barcelona”.

Manuel Valls eleccions Barcelona

Valls pressiona el PSC perquè es posicioni

De fet, el candidat ha defensat que la seva candidatura és “l’única alternativa” per al 26-M. Valls ha tornat a carregar contra el “populisme” d’Ada Colau i també ha criticat l’oferta d’Ernest Maragall a JxC i la CUP per fer un pacte postelectoral independentista: “No pactarem mai amb els populistes ni els separatistes”.

En paral·lel, Valls ha reclamat al PSC que es posicioni “quan parla de pactes d’esquerres”, i ha qüestionat a qui es refereixen els socialistes: “A la CUP? Als comuns amb qui van governar un any i mig? A ERC?”. Manuel Valls ha advertit que “en aquests moments històrics els barcelonins mereixen saber la veritat”.