Jordi Graupera ha denunciat que la resta de partits volen silenciar la seva candidatura, Barcelona és Capital: “Ens silencien perquè som competència”. En una entrevista a betevé, Graupera ha lamentat que no se’l convida a la majoria de debats amb candidats a les eleccions municipals del 2019, com el que ha organitzat per Barcelona Oberta i la Fundació Barcelona Comerç.

“No ens podem acostumar que la política es basi a excloure gent del debat”, ha dit abans de recordar que té el suport de 10.000 persones que van votar a les primàries obertes i de Gerard Ardanuy, regidor a l’Ajuntament. Jordi Graupera ha atribuït el silenci a les pressions dels partits tradicionals: “Els incomodem prou perquè prefereixin el silenci a derrotar-nos amb un argument”.

Durant l’entrevista amb betevé, el periodista i filòsof també ha carregat contra els mitjans de comunicació perquè “si dic una cosa fàcilment manipulable segur que sortirem als mitjans”, però “si dic una cosa seriosa, segur que no”. Per “trencar el silenci”, els membres de Barcelona és Capital estan “construint una xarxa a sotabosc” a través de l’enviament de vídeos per les xarxes socials i fent porta a porta a les llars.