Carina Mejías

La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans, Carina Mejías, ha confirmat que anirà de número cinc a la llista d’Inés Arrimadas per a les eleccions generals del 28 d’abril. Mejías deixarà la política municipal després de quatre anys liderant Ciutadans al consistori. Ho ha confirmat al seu compte de Twitter.

Carina anirà de número cinc a la llista que prepara l’actual presidenta de Ciutadans a Catalunya. Inés Arrimadas va confirmar fa unes setmanes que aspira a ser la cap de llista de Ciutadans per Barcelona a les eleccions generals del 28 d’abril. El diputat de Cs al Congrés Toni Roldán hi anirà de número dos, seguit del secretari de Comunicació de Cs, Fernando de Páramo; el vicepresident segon del Parlament de Catalunya, José María Espejo-Saavedra, i la presidenta del Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías. Tots són membres l’executiva permanent de Ciutadans.

Sota el paraigua de Valls per a les municipals

A les eleccions municipals del 26 de maig Ciutadans ha decidit que es presenta donant suport a la candidatura de Manuel Valls, la plataforma Valls BCN 2019. L’ex-primer ministre francès tindrà de número dos la diputada de Cs al Parlament María Luz Guilarte i en el tres hi haurà l’exalcalde socialista de l’Hospitalet Celestino Corbacho. L’exmilitant d’Unió Eva Parera hi serà al quatre. A finals del 2018 Valls va presentar oficialment la seva candidatura per portar “el canvi que Barcelona necessita”.