Xavier Mulleras PP

El regidor del PP Xavier Mulleras ha anunciat en una carta que no repetirà a la llista dels populars a les eleccions municipals del 26 de maig, que lidera Josep Bou. Quan acabi el mandat posarà fi a 12 anys de regidor a l’Ajuntament de Barcelona. “És un honor haver dedicat els millors anys de la meva vida a treballar per aquesta gran ciutat”, afirma en la carta, en què explica que tornarà a l’empresa privada.

Xavier Mulleras va entrar al consistori el 2007 com a número cinc a la llista d’Alberto Fernández Díaz (PP) i en les eleccions del 2011 i 2015 va ocupar la tercera posició. Amb la renúncia d’Àngels Esteller, el maig del 2018, Mulleras es va convertir en portaveu del Grup Municipal del PP. Abans va ser conseller al districte de l’Eixample i en aquest mandat ha estat president del districte de Sant Martí.

“Seguiré treballant per Barcelona, allà on em porti la vida”

“Marxo amb la motxilla carregada d’emocions, experiències i vivències”, descriu Mulleras a la carta de comiat, en què desitja “els millors resultats” per al PP en totes les eleccions que venen. “Seguiré treballant per Barcelona, allà on em porti la vida”, conclou.

Esteller, Mulleras, Alberto, Villagrasa

Amb la renúncia de Mulleras, se’n va una altra de les cares més associades a Alberto Fernández Díaz, que també deixarà l’Ajuntament a finals de mandat. La setmana passada, Alberto Villagrasa va anunciar que tampoc no repetirà, de manera que la renovació de cares al PP amb Josep Bou, serà total.