Imatge de Vallvidrera

Tots els treballadors estaran obligats a fitxar a la feina a partir del mes de maig. El ‘Hashtag Barcelona‘ analitza aquest dimecres el decret llei del govern espanyol que vol acabar amb la precarietat laboral i que preveu sancions de fins a 6.000 euros. El programa també parla del debat de candidats a l’alcaldia organitzat per Barcelona Comerç, sense la presència d’Ada Colau ni de la CUP.


Fitxar a la feina serà obligatori

El decret llei que ha aprovat el govern espanyol preveu multes de fins a 6.000 euros per la les empreses que no compleixin el registre horari dels treballadors. Els objectius són evitar que es facin hores extres sense cobrar-les, garantir el dret a la desconnexió digital i un descans mínim de 12 hores. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Debat sense Colau ni la CUP

Els candidats per a les municipals han fet un primer debat electoral, però amb una cadira buida: no hi ha assistit l’alcaldessa, Ada Colau. La CUP, a més, no hi ha estat ni convidada per part de la Fundació Barcelona Comerç. En parlem amb Pròsper Puig, vicepresident de Barcelona Comerç, i Eulàlia Reguant, regidora de la CUP:


L’actualitat a les xarxes

La darrera proposta d’Albert Rivera per modernitzar l’educació a l’estat espanyol, el mapa del New York Times que ja separa Catalunya i el vídeo d’una paella gegant que no passa per la porta, entre les qüestions més destacades de les últimes hores a les xarxes socials. Ens ho explica l’Àlex Solà:


Gimcana cultural

La Bea Rodríguez ens recomana l’exposició ‘Carme Ruscalleda. L’essència del gust’, que es pot veure al Palau Robert, i el Van Van Market, que tindrà lloc el cap de setmana a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: