panells vols aeroport

(ACN) La Comissió Europea vol que els turistes dels Estats Units que estiguin vacunats contra la covid-19 puguin viatjar a la Unió Europea aquest estiu. En una entrevista al diari ‘The New York Times’, la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, ha assegurat que, com els ciutadans dels Estats Units s’estan vacunant amb els vaccins aprovats per l’Agència Europea del Medicament, “això podrà permetre el lliure moviment i viatjar a la Unió Europea”.

“Una cosa està clara. Els 27 estats membre acceptaran de manera incondicional tots els que s’hagin vacunat amb vaccins aprovats per l’Agència Europea de Medicaments”, ha apuntat Von der Leyen a l’entrevista.

Reprendre la mobilitat entre els EUA i la UE

La voluntat de la Comissió Europea és fer que el certificat sanitari pugui ser utilitzat més enllà del bloc comunitari. De fet, l’executiu comunitari ja està mantenint converses amb l’administració de Joe Biden per a un acord sobre el certificat sanitari que permeti reprendre la mobilitat entre els Estats Units i la Unió Europea a l’estiu.