vaga aeroport barcelona 2019 estiu

Estàs planificant les vacances i no saps si hi ha alguna vaga a l’aeroport del Prat per a aquest estiu del 2019? Si tens previst agafar un vol a l’aeroport de Barcelona, ara conegut amb el nom d’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat, has de saber si et pots veure afectat per alguna de les convocatòries de vaga.

En aquests moments hi ha convocada una vaga a l’aeroport de Barcelona a finals de juliol.

Consulta el calendari actualitzat amb les vagues a l’aeroport convocadesActualitzem aquesta informació tan bon punt hi hagi canvis sobre les aturades i les vagues.

Calendari de vagues a l’aeroport

  • Personal de terra d’Iberia (27 i 28 de juliol)
    • 27 i 28 de JULIOL 2019: Vaga del personal de terra d’Iberia el cap de setmana del 27 i 28 de juliol a l’Aeroport de Barcelona. Pot afectar els vols de les companyies Vueling, Level, Iberia, British Airways i AerLingus. Més informació, aquí.

Vagues a l’aeroport a l’estiu, ja habituals

L’estiu passat diversos vols d’aerolínies com Ryanair, Iberia o Finnair es van veure afectats i, fins i tot, també hi va haver aturades del personal d’Aena. De fet, l’estiu del 2018 va ser un dels més complicats pel que fa a la mobilitat de turistes i barcelonins perquè també s’hi va afegir la vaga de taxis, que durar diverses setmanes.

Fa dos anys, l’estiu a l’aeroport de Barcelona va estar marcat pel conflicte dels treballadors als controls de seguretat de l’aeroport, treballadors d’Eulen, que van fer vaga indefinida durant la major part de l’època estival, coincidint amb les vacances de molts ciutadans.

Què fer si m’han cancel·lat o retardat un vol?

Sigui quina sigui la teva companyia aèria i el tipus de bitllet que compris, tens dret a posar una reclamació per rebre una indemnització si t’han cancel·lat o retardat el vol. T’expliquem els passos a seguir i els drets que tens com a usuaris.