L‘aeroport segueix aquest dissabte sent un dels punts de principal afectació per la vaga indefinida del taxi que, des de divendres a la tarda, col·lapsa la Gran Via i ha suspès el servei. Aena ha previst que, només aquest dissabte i aquest diumenge, hi hagin més de 2.000 aterratges i enlairaments, amb uns passatgers que no tindran servei de taxi per arribar o per sortir de l’aeroport. Les alternatives que molts han fet servir aquest dissabte ha estat, majoritàriament, el transport públic i d’altres, el privat.

Els serveis més demandats han estat la Línia R2 de Rodalies i la Línia L9 Sud del metro que, aquest dissabte “han fet servir moltes més persones de les que ho fan qualsevol altre dia”, ha assegurat el personal de TMB. Altres autobusos que han vist créixer el nombre d’usuaris han estat els de la Línia 46 de bus que opera TMB.

Sense Aerobús des de plaça de Catalunya

Les línies A1 i A2 de l’Aerobús continuen sense funcionar des de la plaça de Catalunya, i encara aquest dissabte a la tarda, ha agafat molts passatgers desprevinguts que s’han trobat que havien d’anar fins la plaça d’Espanya, des d’on es concentren les connexions d’Aerobús entre l’aeroport i la ciutat.

Reforç policial per evitar més incidents

Els Mossos d’Esquadra també han augmentat la presència a les parades de taxi de l’aeroport, on només hi havia algun taxista per informar de la suspensió del servei a qui pogués necessitar-lo, per evitar possibles nous incidents amb conductors de vehicles de lloguer, com els de la nit de divendres, en què una vintena de persones van tombar un vehicle VTC.