taxi

El Consell Metropolità de l’AMB ha aprovat aquest dimarts la congelació de tarifes del servei de taxi per a l’any 2021. Segons ha informat l’AMB, “s’arriba a aquesta mesura després de l’acord unitari del sector assolit en el marc de la Taula Tècnica del Taxi”. La decisió ha estat motivada per “les circumstàncies econòmiques i socials derivades de la crisi sanitària” del coronavirus.

Amb aquest congelació, el sector del taxi “pretén no empitjorar més les greus situacions econòmiques que gran part de la ciutadania està patint, i mantenir la demanda d’aquells col·lectius que han de fer ús del taxi per atendre necessitats bàsiques i essencials”.

La tarifa del 2021 conservarà els mateixos paràmetres aprovats per al 2020, inclosa l’eliminació del suplement de maletes. Durant l’any 2021 el sector vol consolidar encara més la Tarifa de Preu Tancat (T3). Asseguren que des de la seva implantació ha estat molt ben rebuda per part dels usuaris del taxi. Actualment ja són 16 les aplicacions que ofereixen aquest servei a qui ho demana a través del telèfon mòbil.