En marxa un nou tall de la xarxa de metro, aquest cop a l’L2. A partir d’aquest dissabte, no hi haurà servei de metro entre les estacions de Paral·lel i la Sagrada Família per les obres de millora de les condicions mecàniques de la via. Les afectacions s’allargaran fins al 30 d’agost.

El servei a l’L2 entre Sagrada Família i Pompeu Fabra funciona amb normalitat. I pel que fa a la resta de la línia, Transports Metropolitans de Barcelona cobreix el trajecte tallat, que afecta sis estacions, amb la línia regular D50 de bus. TMB també recomana utilitzar les altres línies de metro per fer recorreguts similars. Recorden que des de Paral·lel es pot arribar a Passeig de Gràcia amb l’L3, o que des de Sagrada Família es pot enllaçar amb l’L5 a Diagonal i agafar l’L3 fins a Paral·lel, entre altres.
Al tall previst s’hi ha sumat aquest dissabte la tempesta, que ha provocat alteracions importants a diverses estacions de la xarxa.

La majoria d’usuaris ja estaven assabentats de les afectacions i no s’han mostrat sorpresos. Encara que alguns s’han molestat per l’acumulació d’obres aquests mesos al  metro.

Talls a l’L5 i L1

Aquest dilluns també començaran les obres de millora a l’L5. Seran unes feines que obligaran a fer un tall entre les parades de Collblanc i Can Vidalet, només es tancaran dues estacions. Les afectacions s’allargaran fins a l’1 de setembre i TMB cobrirà el recorregut afectat amb un bus llançadora.

Aquestes dues afectacions se sumen a les obres de l’L1 que van començar l’1 de juliol. La modificació d’aquesta línia, una de les principals de la xarxa, va provocar les queixes i el malestar expressat pels usuaris i les molèsties derivades als conductors de les llançadores.