Nous vestidors del Narcís Sala. Després de moltes setmanes de feina intensa, els vestidors principals de l’estadi andreuenc han estat remodelats i presenten una altra cara. Els antics estaven en un estat força decadent i les obres han permès adequar-los i adaptar-los a les necessitats d’un equip de la categoria del Sant Andreu. També s’han acabat els vestidors de l’equip visitant, el dels àrbitres o la infermeria. L’estadi, que aquest 2020 complirà 50 anys, tindrà un aspecte molt diferent al de la temporada passada.

Nous vestidors per a tots els equips

Els vestidors del futbol base també canviaran de forma substancial, però aquestes obres no estaran acabades fins a finals d’agost. El 8 de setembre, quan el Sant Andreu debutarà en Lliga a casa, els espectadors podran veure els treballs d’impermeabilització i la col·locació dels seients de la tribuna principal i dels gols. També podran gaudir de lavabos nous, que també es modificaran, com es pot veure’n en alguns que ja s’han acabat.

Nous vestidors Narcís Sala 2019

Segona fase de remodelació

L’obra al Narcís Sala forma part d’una reforma integral més important. De fet, l’Ajuntament va pressupostar aquesta segona fase en més de 800.000 euros per a una sèrie de canvis que afecten l’estructura de l’estadi: compliment de les normes d’accessibilitat, clavegueram i les instal·lacions elèctriques, de calefacció i ventilació. Encara en queden pendents dues fases més, en projecte, però sense data d’execució, que permetran un canvi encara més radical de l’espai.

50 anys del Narcís Sala

L’estadi es va començar a construir el 1969 perquè l’equip va aconseguir l’ascens a la Segona Divisió en substitució del camp que hi havia al carrer de Santa Coloma. El primer partit es va disputar el 19 de març del 1970 i va acabar amb derrota contra el FC Barcelona per 0 a 1. El Narcís Sala va arribar a tenir capacitat per a més de 20.000 espectadors (de peu), tot i que actualment no arriba als 7.000. El 2005 va passar a tenir gespa artificial, que es va canviar el 2013, i que es va estrenar el 29 de setembre d’aquell mateix any.