La fase final de les Copes del Rei i de la Reina d’hoquei patins es disputaran al pavelló de Riazor de la Corunya els dies 17, 18, 19 i 20 de setembre d’enguany. Així ho ha decidit la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Patinatge. La competició va haver d’ajornar-se per culpa del coronavirus.

El Deportivo Liceo està d’acord a organizar la 77a edició de la Copa d’Espanya, tal com s’havia acordat inicialment, però ara hi posa una condició, que ho farà sempre i quan es jugui amb públic a les graderies, si no és així, se’n desmarcarà i deixar d’encapçalar el projecte.

Cop dur a cinc dies de començar

El Liceo i la seva fase final de les Copes masculina i femenina van ser la primera gran competició que va patir les conseqüències de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol arran de la crisi sanitària. La notícia de l’aturada de les activitats esportives es va saber només cins dies de l’inici, el 19 de març, amb tot a punt i amb 2.000 abonaments venuts gràcies a la campanya de bons preus i el reclam de 14 partits del millor hoquei patins mundial. Inicialment la competició va ajornar-se fins al primer cap de setmana de juny, però la realitat preval i ara la data és molt més llunyana, la tercera setmana de setembre. El comitè organitzador ha anunciat que les persones que tenen les entrades comprades els serviran per a la nova data, en cas que no puguin anar-hi, els tornaran els diners.

Barça-Girona als quarts de final

El sorteig de la competició va donar aquests emparellaments als quarts de final:

Deportivo Liceo – Reus Deportiu

Igualada HC – CP Calafell

FC Barcelona – Girona CH

CE Noia – CH Caldes

 

 

La Copa de la Reina

Els quarts de final de la Copa femenina eren aquests:

CP Manlleu – CP Voltregà

Gijón HC – CH Bigues i Riells

Cerdanyola CH – CP Vila Sana

HC Palau de Plegamans – CP Alcorcón

La temporada 2019-2020 s’ha acabat

Fins després de l’estiu no tornarem a veure hoquei patins de competició. La Federació Espanyola ha donat per acabada la Lliga amb el triomf del FC Barcelona, mentre que la Federació Continental anomenada World Skate Europe, ha deixat deserta la Lliga Europea d’aquesta temporada. La Copa del Rei de la Corunya serà el primer gran torneig de la campanya vinent, però pot donar-se el cas que hi hagi jugdors que haurien d’haver disputat la Copa amb un equip i que al setembre acabint fent-ho amb algun dels altres equips participants.