El Barça té tota l’activitat esportiva del club aturada des que es va decretar l’estat d’alarma a causa del coronavirus, però això no vol dir que s’hagi aturat l’activitat del club. De fet, l’entitat ha decretat uns serveis mínims per mantenir les instal·lacions en bon estat i a punt per tornar a l‘activitat esportiva quan la situació ho permeti.

Desconfinament a Catalunya: com serà?

El Barça cuida la Ciutat Esportiva i el Camp Nou

Cada cop sembla més a prop la possibilitat que es reprenguin els entrenaments de l’equip de futbol i perquè això sigui possible la gespa dels diferents camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper estan en perfectes condicions. No només els camps de la Ciutat Esportiva, sinó també la del Camp Nou. Diferents operaris han fet treballs de manteniment per ternir-ho tot a punt.

barça

De fet, aquesta setmana inspectors de la Lliga han de revisar l’estat de la Ciutat Esportiva per comprovar que tot està en ordre i a disposició de poder-se fer servir per part dels jugadors. A final d’aquesta setmana hi ha previst que els futbolistes passin els tests de coronavirus i, un cop se’n sàpiguen els resultats, es podran començar els entrenaments de forma individual. Això ja seria la setmana que ve.

barça